Full fart på cykeln.

Vi hängde på ett gäng cyklister kl tio. Starten gick ca 5 över pga av mig. Som jag tidigare har sagt har jag inte fått till sittställningen på min Trek Boone (cx). Nu är det mest vinkeln på sadeln eller är det helt enkelt hela sadeln som är fel. Men för att justera vinkeln måste man ta bort hela sadeln då justeringen sitter i sadelstolpen, udda och värdelös konstruktion. Det tog tid.

Klungcykling.

Det var härligt att ge sig iväg med en hel hög cyklister och att cykla en runda med fin klungkörning. Ett tag vart jag lite kall, då det är betydligt svalare att sitta med i en klunga än när man kör själv. Men det rådde Pelle den grymme bot på, när han tog förningar i 34-36 km/h blev åtminstone jag varm.   På slutet var det samma man som också fick oss att svalna. Han bunnyhoppade först över en asfaltgrop och landade på kanten med bakhjulet, sedan över järnvägsspåret och landade olyckligt på en kant med bakhjulet. Så två genomslag. 

 En kanonbra runda som avslutade med fika på Puttes mack. Han äger och driver en ok q8. De och Preem har det godaste kaffet av kedjorna enligt mig. 

Jag kände mig starkare idag än igår och nu efter passet har jag inte varit lika trött. 

78 km, 400 hm, ca 28-29 i rullsnitt, 3-4 grader, lätt vind. 

Assos ij.pompaDour. Perfekt för dagens väder.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s