Hej.

Hej och god fortsättning på 2016.

Det största som hänt sedan 2015 är att jag bytt adress till sandrasalinger.se. Här på bloggen alltså. Ni är välkomna in hit för att läsa om cykelpass, träning, tips, prylar, våra projekt inom cykel, bakning och så vidare. 

Träningen rullar och löper på.

Jag tycker att vintercyklingen känns svårare i år. Det är som att det är råare, kallare och jag har svårare att bita ihop. Därför har det blivit några innepass både hemma på gymmet och på spinningcykeln men även på gymmet i stan som även har roddmaskiner och löpband. 

Jag har inte haft den riktigt bra känslan men det verkar hänga ihop med att det visade sig att mina järndepåer är låga. Inte att blanda ihop med järnvärdet som var rekordhögt. Jag är ändå ganska pigg och nu får jag ligga i och äta mer broccoli, brysselkål och annat järnrikt. Plus att jag började med järntabletter igen. 

Idag bet jag ihop i kylan och tog mig ut både på ett kort löppass före frullen och sedan ett två timmars MTB pass. Jag har en hatkärlek till att frysa, men det är få pass som jag känner mig mer nöjd med. 

Det är något speciellt med. Att komma hem och ha problem med att få av sig skor och kläder för att fingrarna värker av kyla. Att stå så nära kaminen att det precis inte tar eld. Att gå in i duschen och vrida på varmast möjligt. Att dricka te som håller 94 grader. Och att ligga invirad i en filt och efterfrysa tills alla måsten tar vid. 

  Ungefär så här ser jag ut numer.  
 Och detta är min favoritfika. Semlor från Borfiket. Inga andra semlor.  

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s