Morgonsim. Hur kul är det?

  Jag sticker inte under stolen med att det inte är den roligaste träningsformen jag vet. Simning alltså. Vilket givetvis hänger ihop med min okunskap och i det ointresse jag känner för att bli bättre. Jag simmar dels för att jag märker att hela kroppen får arbeta. Det är variation från gym/löpning/cykel. Men främst är det härligt att hoppa i massagepolen, basta och äta frukost på café efter. Det tillsammans gör simningen härlig.

På tal om

Såg ni idrottsgalan i måndags? Vi kollade lite då och då. Sarah Sjöström, simmarnas Gunde. Världens bästa simmerska. 22 år. Iklädd en galastass från HM. Vann Jerringpriset (för andra året i rad) i överlägsen stil. Ca 40 000 fler röster än Johan Olsson och 80 000 fler än Zlatan. Snacka om folkkär idrottstjej. Minst sagt. Det är bra för sporten med sådana förebilder. Det är precis det vi behöver inom cykel. Förebilder och idoler som florerar i media och blir ett med folket. Då kommer statusen, pengarna och även möjligheterna. Måtte det ske!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s