Förkyld start, men cykelnyheter kan det bli ändå. 

Godmorgon.

Efter januaris dvala för bloggen hade jag tänkt att bjuda på många cykliga inlägg under februari. Men eftersom jag avslutade jan i ett offentligt spa (läs i en bakteriehärd) började jag med att dra på mig en förkylning. På nyheter och i media pratas det mycket om influensan och vabruari. Jag är bara lite förkyld så jag startade ändå dagen med en promenad, mest för att jag älskar att komma ut och för att jag vaknar tidigt. 

Jag har inte tänkt att vara förkyld så länge och tills dess har jag nog ett par spännande cykelnyheter att bjuda på, bland annat:

– i veckan har vi möte om cykelskola för barn genom Friluftsfrämjandet. Kanske kan vi delge när datum för anmälan släpps!

-kommer SM i MTB avgöras i Värnamo 2016? Vi har ansökt om arrangemanget och det står klart under veckan huruvida det blir verklighet eller ej. Håll utkik. 

Annonser

2 reaktioner på ”Förkyld start, men cykelnyheter kan det bli ändå. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s