Godmorgon.

Älskar att komma ut till en sol som går upp. Ni ser solen mellan träden. Bakom träden gömmer sig Vidöstern, just därför hade vi gärna varit utan dem. Men markägarna berörs inte av trädbarikaden så de tycker inte alls som vi.  

 Löpning (jogg)!

Nu hade jag nästan glömt hur kul det är att träna. Jag minns bara hur lite energi som finns i en trött och förkyld kropp. 

Eftersom jag inte hade ont i halsen i natt och kände mig aningen piggare när jag vaknade bestämde jag mig för en lätt morgonjogg. Jag tränar aldrig med ont i halsen men lite snuvig näsa tror jag inte är någon större fara. 

Det var tungt de första fyra kilometerna men sedan vaknade jag till och det kändes lättare de sista tre. Den sköna känslan av att röra på sig igen är oslagbar. Vi är gjorda för att vara i rörelse, alla mår bättre av det. Hoppas jag nu blir bättre och piggare, det hade varit underbart. 

Nu ska jag ta mig an sista dagen på veckan. Har ätit en rejäl grötfrukost, ska fortsätta med en ansiktsmask, handla, sedan kan det bra lagom att fika, plocka lite med hussysslor, förbereda lunch som vi ska äta framför tvn när tjejerna kör tremilen på skidor och efter det får vi se… Lazy sunday. Hoppas också ni får en bra dag, så som ni vill ha era dagar. 

    
   

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s