Alla💚dag-söndag.

GodkvÀll i stugorna.

Söndag kvÀll. Hur kÀnns det? Jobbigt för vissa och skönt för andra, skulle jag gissa.

Jag ska snart ta mig an en pÄtÄr kaffe. Trots den sena timmen Àr det första koppen idag. Jag köpte ett nytt te igÄr sÄ idag har jag druckit te hela dagen. Mellan kopparna har jag varit ute sÄ mycket som möjligt. Det gÀller att ta vara pÄ ljuset för att fÄ ta del av dess goda effekter. Vi har haft perfekt vintervÀder idag och morgonen och förmiddagen bjöd tom pÄ sol. SolstrÄlar Àr fantastiskt. De har en sÄdan unik förmÄga att ge oss mÄnga kÀnslomÀssiga upplevelser, det Àr hÀftigt tycker jag.

NĂ€r jag cyklade idag var det dock inte sĂ„ mycket sol. 

 

Bortsett frĂ„n att jag bakade bullar som jag lade i en symbolisk formation dagen till Ă€ra, har det varit minimalt med alla💛dag stĂ€mning hĂ€r. Livet. 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s