I min matlåda. 

Lunchtips till frukost.

Jag gillar den här bönpastan. Proteinrik och naturligt glutenfri. Dessutom gjord av ekologiska bönor.  

Pastasås

Till den goda pastan gjorde jag en sås av kycklingfilé, cremefraiche, vatten, chillisås, gul lök,broccoli, salt, peppar, cayennepeppar, lite honung, hackade tomater, Maizena.

Till detta äter jag även en sallad, gjord av det som finns hemma. Jag gjorde dessutom dubbla portioner så nu är lunchbiten löst både idag och imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s