Bra lördag. 

Varje dag med en cykel är bra dagar, visst? I vilket fall tycker min cykel om att få se något annat än garaget.  

 Jag börjar lugnt och hoppas på att kunna komma igång igen. I vanliga fall hade jag inte räknat dagens korta och lugna pass som träning. Men, man måste anpassa sig utefter förutsättningarna så idag anser jag att jag har tränat.

Det var väldigt trevligt att cykla i sol och utan dubb. På vissa partier på grusvägarna hade snön dock inte smält och jag ville inte chansa på att åka i backen så där klickade jag ur och saktade ner till promenadtempo. 

Jag styrde cykeln till Borfiket. Keith, som är förkyld mötte upp i bilen och Borgänget mötte upp efter lördagspasset. 

Det passade bra med riktigt vårfint fika

    
 

Annonser

2 reaktioner på ”Bra lördag. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s