Typiskt också.

Jag var så glad över att ha smugit igång med träning igen. Igår skrev jag om ett bra pass. Men efter passet kände jag att det var något konstigt på gång. Jag vart lite skakig och förstod att det inte stod rätt till. Bam! Så slog förkylningen till igen. Täppt i näsan, begynnande halsont och jag känner ingen doft eller smak samtidigt som jag sov dåligt inatt. Så tröttsamt. Igen. Men hela februari har kryllat av förkylda smittsamma människor runt om kring mig både hemma och på jobbet. 

Jag är inte särskilt lättövertalad vad gäller kurer och piller mot förkylning. Däremot tror jag på att vila och vätska kan hjälpa till att snabba på att bli kry igen. 

Sedan tror jag att baka en kaka kan vara bra med. Så ikväll testade jag ett nytt recept. En kokoskladdkaka som jag ska bjuda på i helgen när jag ska till mamma och pappa och fira födelsedagar. De är smidiga och fyller ungefär samtidigt. Och mellan de fyller Amanda och i slutet av mars fyller Keith. Så kalasen duggar tätt i mars.

Odekorerad ser kakan ut så här, hoppas på att få tillbaka smaksinnet till helgen. Något annat vore trist. 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s