Hur plågsamt började veckan? Och ett par cx cyklar ska bort.

Ni vet ju att jag är förkyld men att vakna med täpt näsa, hosta och svullna ögon är väl inget om man jämför med att upptäcka att det kommit 15 cm nysnö i natt! Bilen syntes inte under snötäcket och det var inte det minsta roande att ägna mer tid åt att sopa fram bilen än till att äta frukost.

Fortsatte morgonen hos tadläkaren som placerade mina nya tänder (kronor och bryggor för er som vet vad det är, för er andra var lyckligt ovetande). Att sätta en krona på ett ömt och blodigt tandkött gjorde mer ont än jag kunnat föreställa mig. Men äntligen är det klart och jag är verkligen glad över att fått allt på plats. Nu får jag sälja en av mina cyklar…

Cyklar till salu. 

Vi har ett par fantastiska cx cyklar som inte används, därför ska vi sälja. Självklart ska vi göra utförligare annonser med bättre bilder och mer info. Är någon intresserad nu direkt  kontakta oss på sandrasalinger@hotmail.com eller info@keithjohansson.se

Jag tänker sälja min Spezialized Crux 2012, stlk M, Shimano Ultegra. Med skärmar, vattenställ och pedaler väger den 9,7 kg.

20131229-210238.jpg

bild (2)

Keith ska sälja sin Cannondale Super X CX1 2015 (stlk M). Minimalt använd och i väldigt fint skick. Absolut en tävlingshoj för den som vill.IMG_9369

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s