Helgens höjdare. 

Det har varit en fantastisk helg på många sätt. När jag skriver så förstår ni, som följer mig, att jag har fått cykla. Fredag, lördag och söndag. Alla pass på min Trek Boone, älskar den hojen. Cykeln är en ren cx med så mycket racer känsla som det går att få. Kvick, lätt och lydig.

Det var inga vanliga cykelpass. På fredagspasset cyklade jag ca en timme själv och efter det kom Keith hem med Sushi (en av våra favoriträtter), älskar den lyxen. Lördagspasset cyklade vi gemensamt och det är, för mig, de bästa cykelpassen. När vi cyklar ihop, inte nödvändigtvis själva men bara det att vi båda är med. Det känns så bra och vi båda får må lika bra efter passet.

Lördagsvädret bjöd på strålande sol. Rundan blev 36 km, småkuperat på härliga bilfria vägar. Och vi avslutade med en välbehövlig långfika/lunch. Det enda vi inte var överrens om under rundan var vindens riktning. Keith påstod att vi började i motvind och jag sade att det var medvind, inte ofta man inte är ense om en sån sak.  Det tyder på att det inte är så mycket vind iaf.

  Efter allt mysande var det dags att skynda på med dusch, smink och kläder. Vi skulle på show, eller en stand up med Måns Möller och Özz Nujen. Jag har aldrig varit på en bättre historielektion! Se den om ni har möjlighet.

Hungern smög sig på under showen och efter for till Pizza Hut som inte levererade sin bästa kväll. Inte nog med att lokalerna av kalla, toaletterna skitiga och bordet inte var avtorkat. Serveringspersonalen tömde en 0,5 l Cola över Anthon. Den är inte rolig. Men han fyllde byxorna med servetter, tog av sig skjortan och åt i bar överkropp med jackan över. Själv hade jag inte rett ut en kall Cola över mig som start på en måltid.  

Söndagen innebar ytterligare cykling med Keith och efter det fick vi mötesbesök av styrgruppen i mtb SM. Vi hade en gedigen agenda och många viktiga punkter gicks igenom. Det är mycket att ventilera och besluta så här i starten. Det känns som att vi är en bra gruppetto med många ansvarstagande människor. Härliga också.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s