Vad är bästa starten?

IMG_1458Att få stiga upp till dessa morgnar som är ljusa även om jag vaknar före klockan känns helt magiskt. Ljuset gör det lättare att förstå att en ny dag gryr. Idag låg en tät dimma över åkrarna och solen var på väg upp men syntes bara lite grann lågt ner i horisonten. Jag vaknade nämligen ruskigt tidigt och det är sällan jag kan somna om när jag  väl har vaknat, tyvärr. Jag är ingen snoozare.

För att fylla tiden på morgonen slängde jag ihop 1,5 plåt glutenfritt fröknäcke. Medan de var i ugnen drog jag på mig löpartights, underställ, buff, jacka och löpardojor. Det blev en kortare runda med ett par stopp för att fånga soluppgången. Syftet var att värma upp inför styrkesessionen. 3*10 minuter cirkelträning med fokus på rygg. Ett effektivt och nog så bra styrkepass. 

Kan inte tänka mig en bättre eller finare start på en arbetsdag. 


IMG_1475

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s