Firat, rensat och cyklat!

Så här bra dagar var länge sedan vi hade. Påsken har varit underbar på många sätt.

 Firat Keith.

Framförallt har vi firat Keith. Han och jag tog in på Hooks Herrgård spa och fitness torsdag-fredag. Där tränade vi på gym, badade i spa, åt en ganska trist trerätters, cyklade och åt en bra frukost. 

Igår, på påskdagen, firade vi tillsammans med våra respektive familjer på Brygghuset i Askebo. Då bakades det surdegspizza i stenugn. Hela tjocka släkten  gjorde sin egna variant och fyllde på med ekologiska och närproducerade ingredienser. Jättemysigt och jättegott.

I övrigt har vi gjort ett storröj inne i huset. Bland annat fixat två gästrum, rensat, sorterat böcker, köpt en soffa och möblerat. Utöver det har vi cyklat ett par crosspass. De har varit blåsiga men ack så våriga. 

Våren är här.

När man kan cykla till Dannäs och stanna på våffelcaféet då är våren här. Dessutom iklädd vårjackan. Det var mitt längsta pass på länge men jag kände mig stark, särskilt i benen, det är sämre med flåset. Jag har en högre puls nu som gravid. Vad är det förresten med ordet gravid som jag har så svårt för? Havande, på tjocken eller på smällen är värre, välsignad är inte heller ett bra ord. Jag får fundera vidare på vad jag ska kalla mig… Det är så mycket nytt med att ha ett barn där i magen. Bland annat kulmagen, jag har varnat Keith för den, det är inte bekvämt på hojen eller praktiskt med kläder. 

Helgen i små bilder.  

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s