Veckoplaner. 

Denna veckan kommer att rusa. Måndagen är redan förbi och tisdagen har gått. Jag startade med en härlig morgonpromenad och tog damcykeln till jobbet, ca 7 km. När det är vår har jag som mål att ta hojen ett par gånger per vecka. Kvällspasset höll på att brinna inne för fy sjutton vad trött jag var. Men till slut, kl 21, traskad vi upp i gymmet och jag fick till styrka med anpassade övningar för gravida samtidigt som Keith körde styrka anpassad efter mtb banbyggaren.

Vad händer resten av veckan?

Onsdag och lördag ska det planeras, vårstädas och byggas på SM banorna här i Värnamo. På lördag blir det en gemensam riktig arbetsdag. Vill du hjälpa till?

Från klockan 09.00, lördag 2 april, är ni alla välkomna att bli delaktiga i färdigställandet av SM banan för 2016. Samling i Borgen. Spade, kratta och skottkärra är tacksamt om det medtages.

Söndag-måndag planerade vi för att åka på recoverydygn men det var fullbokat. Vi borde kunna hitta något annat trevligt.

Torsdag em första passet på mtb med sommarsulor. Dock ingen stigcykling. Det blir tufft att vara utan härliga rötter och nya utmaningar i skogen i flera månader (det ska vara behagligt även för den lilla inne i magen). Samtidigt som jag är så himla glad över att kunna träna och att allt känns stabilt. Kv åker vi till pappis och äter någon god måltid.

Onsdag morgon 30 min jogg + 30 min styrka. Kv innecykel

 Fredag morgon  30 min jogg + 30 min styrka kv Sushi med vänner.

Lördag cykelpass

Träningen utöver cykling. Träna styrka minst ett par gånger. Jag fortsätter googla på övningar som är bra för gravida. Jag kommer att löpträna 2 gånger 30 min. Har hittat några poddar med träningstips för gravida som får gå i lurarna under löppassen.

Saker som jag ser fram emot att hinna med under veckan. Ha ljusa kvällar – nu efter vi ställt om klockan kan vi ändra livsmönster och vara ute ända till strax efter  åtta!  Jag ska baka glutenfritt knäckebröd, kanske testar den här varianten redan ikväll. Göra något gott fika till lördagens arbetsdag. Baka chiafrö och raw bollar för att ha ett nyttigt och gott fikaalternativ. Fortsätta rensa och fixa i huset, bland annat ska vi måla om en vägg så att den nya soffan passar in.

Veckans utmaning blir att ta hand om alla nya vackra blommor vi skaffat oss i helgen. Mängder från Keiths födelsedag,  en för vår babynyhet och sedan köpte vi ett par till sovrumsfönstret. Älskar blommor men har så svårt att få de att trivas och överleva.

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s