Världsrekord och cykling i v23.

Världsrekord

Jag går regelbundet in och läser bloggen på  erikwickstrom.se. Idag kan man läsa att han slagit ett världsrekord i 24-timmars stakning. Intressant utmaning och grym prestation då han höll en snittfart om 18,3 km/h (vasaloppsfart 4,55 timmar).

Att cykla i v23.

Det är mer ansträngande att bära på ett barn än jag trodde. Hon är ca 23-28 cm lång nu och det är lite olika hur hon ligger i magen. Idag låg hon väldigt bra för att jag skulle kunna sitta någorlunda bekvämt på cykeln. Jag kände mig för övrigt pigg också. Men min kapacitet på cykeln har nog aldrig varit mindre, det är dock inget jag reflekterar över. Som jag har sagt tidigare så är det toppen att kunna vara igång och trampa. Jag har hört från flera håll och sett på många idrottskvinnor att de kommit tillbaka och t.o.m. blivit starkare efter graviditeten. 

MTB med sommarsulor

Det var super att kunna köra utan dubb på mtbn. Jag cyklade ca 1,25 h före jag stannade på Stationshuset för fika eller snarare lunch på en superfralla. Mest asfalt och grusvägar men även någon kort stig. Det är så otroligt fint att vara ute och cykla just när grusvägar och skogen har torkat upp. Jag mötte många cyklister, alla såg lika glada och nöjda ut i vårsolen. Hoppas på fler så här fina dagar. 

 


 Första krokusarna i trädgården ihop med mina vår-favvohandskar Bonka från Assos.

Dagens sovmorgon, cykelpass och tid till städning var välbehövligt. Tisdag-torsdag var jag utslagen. Klockomställningen och jobbet har varit tufft och helgen var efterlängtad. Vi kom ut på ett cykelpass före vi krönte fredagen med mat ihop med vänner på en av Värnamos bättre restauranger -sushibaren. Före jag hade ätit deras sushi gillade jag det inte alls. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s