Träningsvärken, passen och festen.

Godmorgon.

Är ni uppe med tuppen, läser nyheter, slösurfar på bloggar, dricker kaffe och väntar på att övriga familjen ska vakna? Tänd lite ljus med så ser vår söndagsmorgon ungefär lika mysig ut.

Funderar ni på hur min träningsvecka sett ut och om jag lever efter alla möten och bestyr?

Jag har cyklat tre pass hittills, styrketränat två, löpt två, genomfört ett program för gravida i skimbleappen.

Det sist nämnda är anledningen till en brutal träningsvärk i vaderna (konstigt att 3*1 min tåhävningar kan göra så ont i två dagar efter).

I fredags morse fick jag till mitt snabbaste löppass i V.24. Kanske blir det inte bättre nu på ett tag… Jag hade en bra känsla men visst fick jag ta i. 

I går cyklade jag 5 mil mtb. Tog svängen över Borgen och hälsade på några tappra banbyggare. De kämpar på med SM banan. Det är en del som ska fixas till före varvet är cyklingsbart, däremot går delar av banan att köra.

Bron som leder till Borgen.
Det här blir bra, jag gillar när berget tittar fram lite här och var på banan. Fullkomligt och härligt. Rundan gick vidare från Borgen mot Hörle, grusvägen över till Nederby, Drömminge, Bor för lunchmacka och vidare hem till Helmershus.
 Jag var allmänt trött igår. Det berodde nog på att fredagsmyset byttes ut mot en sen kväll med galamiddag. Främsta anledningen att jag gick på gala var för att Svenstigs, min arbetsplats, var huvudsponsorer. Det blev en lyckad tillställning med Martin Stenmarck som konferencier och artist. Det gjorde han bra. Hade han inte varit så dyr hade jag frågat om han ville sköta speakerrollen på SM i sommar… Ni vet att han cyklar mtb va? 

En selfie inne från damtoan känns självklar i bloggen. Det var fö en utmaning att hitta kläder att känna sig festfin i graviditetsvecka 24. Nu är det svårt att komma i de vanliga kläderna. Dels har magen exploderat senaste veckan och brösten är sedan några veckor alldeles för stora. Men min nya handväska känns helrätt i vår.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s