Veckoplaner, SM-arbete och cykling. 

Måndag och jag kände mig pigg på förmiddagen men tappade all energi till eftermiddagen. 

Vi har ännu en fartfylld vecka i sikte. Cykelskolan för barn drar igång i morgon , jag och Keith har ordnat med hinderbanan ikväll, jag ska till barnmorskan, Keith ska träffa kommissarien för SM, det ska fortsatt arbetas på SM-banan, vi har också diverse praktiska bestyr med SM som vi ska jobba med under veckan. Det kommer troligtvis vara ganska många timmar SM-arbete var vecka nu framgent. 

Det är ett himla stort projekt att driva en SM-tävling som sträcker sig över fem dagar. För att få saker och ting på plats och för att få bra flyt i arrangemanget krävs mycket mer än att fixa en tidtagare, kommissarie, tävlingsledare, speaker, funktionärer, en lämplig bana plus all registrering och rapportering till scf o.s.v.

Av erfarenhet vet vi att SM lockar en stor publik vilket i sig kräver bra logistik och noga planering. Såsom parkeringsmöjligheter, toaletter, skyltning, sophantering, mat och fika, camping mm. Utöver det jobbar vi hårt på att få med näringslivet och handeln i arrangemanget och vi har en nära dialog med kommunen. Det finna såklart massor fler punkter på agendan…

Vi ligger väl till med många punkter. Och till detta år har vi mer erfarenhet och fler människor som är med och bidrar och tar ansvar. Det känns bra. 

Söndag.

Jag hann med en hel del husgöra, två powenaps och en timmes effektiv cykling igår. Keith jobbade i princip hela dagen med att förbereda för SM-mötet med styrgruppen som vi hade hos oss mellan 17-20,30. 

Fö övrigt gillar jag vårvädret vi har. Det sparkar igång vilken trött gravid kvinna som helst. Jag njöt av 24 km mestadels grusväg på mtbn.  

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s