Lördag på landet. 

Jag tvingade mig på en sovmorgon idag. Vaknade tidigt, kissade, lade mig och det gick somna om, vaknade, låg kvar i sängen till 7,30. Det var välbehövligt, jag behövde pusta ut efter en arbetsam vecka. Dagen började med en liten promenad. Det är en sån frihetskänsla att kunna gå på en skogsstig, över åkrar och förbi kohagar direkt utanför dörren. Jag älskar att bo på landet. 

Närheten till naturen passar även bra när man älskar att cykla. Idag blev det mtb, det var ett par veckor sedan jag använde crossen. Tycker att jag sitter bättre på mtbn nu med en mage som växer. Plus att jag kan cykla lite andra vägar med mtbn. Dagens pass blev mestadels grus och traktorvägar. Tyvärr var det mjukt i backen och många av grusvägarna var nyplöjda och sodär irriterande studsiga och jobbiga. Kilometrarna gick sakta men efter ett par timmar var jag runt den tänkta rundan. Fö första passet i år iklädd benvärmare och korta byxor. 

Jag lyssnade på ett par poddar. Bland annat den här:  http://maratonpodden.se/44-kajsa-berg/  

Dels var Kajsa en härligt fnissig framgångsrik ultralöpare och dels födde hon tvillingar för ca ett åt sedan. Det är ganska svårt att hitta information om elitträning under och efter graviditet så det var intressant att höra om hennes erfarenheter.  

Cykelselfie efter en timmes cykling.  4 mil och en cykeltvätt senare.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s