Löppass.

 Jag tog mig tiden att ladda för morgonens terränglöpningspass. Eftersom jag ville känna att jag hade energi när jag begav mig drack jag en kopp te och åt en banan, vilket inte är så mycket energi men tillräckligt och lagom. Jag har svårt att äta för mycket precis före en löprunda, risken är att min mage inte håller ihop.

Bra känsla

Den tänkta rundan gick i skogen på stigar och skulle vara ca 40 minuter. När jag var tillbaka visade klockan på ca 35 min så jag skarvade på ett halvt varv på vår mtb bana och skrapade ihop till 40 minuter. Ibland är minutrar viktiga :) riktiga löpare  brukar räkna noga på sekundrar och hundradelar också för att inte tala om metrar.

Känslan idag var toppen och det fick jag tom bekräftat när en vardagsmotionär försökte cykla om mig i lätt uppförslutning. ”Du springer lika fort som jag cyklar, det ser så lätt ut”. Tack för den komplimangen, det gjorde min dag. Som gravid är i 5e månaden känner man sig inte ”lätt i steget”. 

Det var strålande sol ute men lite kylslaget med nollan. 

 Fint med trädgårdsblomster men i år när påsken var tidig känns dessa lite offseason.  

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s