Fint att löpa SM banan.

Det är skönt att kunna träna så pass bra som jag ändå kan. Gravidlöparformen känns förvånansvärt fin. De senaste löparpasset avverkades dessutom i kuperad terräng. 

Syftet med passet var att göra ett Strava segment på SM-banan från start till mål.

Jag kan verkligen rekommendera att springa varvet. Det skulle kännas som att svära i kyrkan om jag sade att det är lika kul som att cykla. Men av löprundor är det nog en av de roligaste. Man får hela tiden planera för fotosättning och kuperingen gör det grymt bra för pulsen. Hoppas kunna jogga mig runt där fler varv. Jag saknade dock ett par terränglöparskor, det hade nog underlättat att ha en mer åtsittande sko med mindre dropp och bra fäste. Vad gäller prylar till idrott brukar jag inte vara sen på att investera så igår efter jobbet gjorde jag ett försök att hitta en terränglöparsko. Jag har siktet inställt på en sko av märket Innov 8, deras terränglöparsko är erkänt bra och lätta. Tyvärr felade det på en halv storlek på den skon jag ville ha. 

SM-banan får 9 av 10 svettpärlor som löparbana. 

Annonser

En reaktion på ”Fint att löpa SM banan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s