Första måndagen i maj.

Tänk att vi redan är i maj nu. Hade det inte varit för att jag själv är gravid i v 27 hade jag säkert varit i Kvänum igår och tävlat 1a maj loppet. Det känns långt bort att genomföra tävlingar nu. Dock är kommande vecka fullspäckad med cykelaktiviteter. Idag ett kort cykelpass med Keithan, imorgon cykelskola för kidsen med grillning efter (!), på onsdag cykling ute, torsdag-söndag EM i MTB i Huskvarna (7 mil fr oss). Vi kommer inte vara där varje dag, men låt säga att vi åtminstone åker två dagar. 

Tack vare det fina vädret hängde jag med Keithan ut på en kort cx tur. Det var inte igår vi cyklade ihop vilket jag har saknat. 

Jag tror att han höll sig varm i vinterbibsen.

Jag gjorde ett rejält stilbrott och cyklade i löparkläder. Det blev smidigast då jag löpte hem från jobbet. Bra träning i varmt och skönt väder. Efter det avslutade vi kvällen med en sallad respektive vegansk burgare på Max. Inte helt fel. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s