Cykling och euromtb.

Började tidigt med att koka ihop en ”Trollgröt” för gravidmagar, blandade ihop en filmjölkslimpa och efter det studsade Keith upp. Trots hans något dämpade morgonhumör lyckades jag få med honom ut på en tidig mtb tur. Eller han på fatbiken och jag på min Trek Superfly SL. Helt rättvist fick han upp flåset lite iaf. 

Trek Superfly SL 9.9

Jag har varit ”snål” och sparat på finhojen ända tills idag, 7 maj. Nu lär jag inte ta ut vinterhojen förrän det är dags för dubb. Vilken skillnad på hoj och hoj! Verkligen älskar Treken, så fantastisk att det tom fungerar att åka stig för en gravid. 

Helt omöjligt att få med Keith på cykel så släppte av honom hemma och fortsatte mot Borfiket. Sedan möttes vi upp där för frukost. Det smakade bra. Jag tycker inte om att bryta mot stilreglerna men idag blev det så. Kortärmat och långbent vet ju alla att det inte är okey. Hm. 


Euromtb

Det blev en eftermiddag på Huskvarnaberget för att se damernas u23. Det var spännande att se Jenny R fightas med en Schweiziska i tre varv, efter det blev svenskan distanserad men knep silvret. 

Arrangemanget som sådant är stort och häftigt. Rejält med mattält, sponsorskyltar, utställare och en rejäl tv-skärm. Publiken och stämningen var på topp och solen stekte likt en sommardag. 

Nu och inatt är vi hos brorsan och laddar för en ny dag på banan imorgon. U23, dam- och herrelit kommer säkert locka tiotusentals i publiken. Vi som tyckte det var svårt att se cyklisterna för alla träden idag kommer kanske att få det än svårare imorgon… 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s