Euromtb. 

Efter en helg på EM är vi fyllda av inspiration. Det har varit fantastiskt kul att ha upplevt euromtb på nära håll. Vi har talat oss varma om arrangemanget men det har varit minst lika kul att fått se proffsen live. Det har också varit kul att råkas med cykelbekantskaper. Och att vara med nära och kära en helg. Lägg därtill sommarvärmen. Allt sammans har gett oss mycket.Bilder från EM finns det gott om. Massor proffsfotografer låg gömda i buskar och hängde mellan träden lite här och var. Själv tog jag några med min iPhone.

Martin Z, hemmasonen körde stabilt in på en 34e plats i u23.Emil Linde, u23, topp 15.Jag tycker att dagens största behållning var att se dameliten göra upp. Tyvärr, behöll inte norskan Gun-Rita sin ledarposition så länge… hon verkade krokna rejält o slutade ca 10a.Jolanda kroknade däremot inte, hon distanserade alla och tog hem EM guldet i överlägsen stil.

Alexandra visade på fin form och slutade 12a. Grymt!Herreliten körde så in i norden fort utför. Phew!
Efter en lång varm dag var det skönt att styra hemåt till hemmets lugna vrå. 

Annonser

3 reaktioner på ”Euromtb. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s