Två önskningar.

Nu finns väl inget att klaga på. Sverige står i blom, vi har kollat på mtb live en hel helg, jag har morgontränat, vi har hittat en efterträdare till mig på jobbet, SM-banan verkar ha tagits emot positivt, magen växer, jag har en gudomlig hoj att cykla runt på. 

Baksidan vid huset är så här fin.

Vad mer kan man önska?

Jo vet ni vad, två saker önskar jag mig. 

1. Sömn. En hel natts sömn. Det står överst på önskelistan. När man får sova är allt annat mycket mer värt. 

2. Bättre järnvärde. När man har bra hb är man piggare! Jo, för er som minns så skrev jag att jag hade ok järnvärde. Men det var då, nu är det betydligt lägre, vilket är ganska vanligt att det händer för gravida kvinnor. 

Så nu är jag extra glad för att jag har elektriska växlar på hojen. Det är guld värt att slippa lägga energi på krånglande växlar likt de på min Scott Scale. 

Mtb SM möte i sikte. Nu är jag nästan på väg att bli sen. Hoj!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s