SolnedGong och annat.

Ikväll ligger vi på varsin ände av soffan efter att ha avverkat grillpremiären. Grill av mat alltså. Kan ju vara en och annan cyklist som tänkte att jag blivit grillad eller grillat någon och sedan hamnat på soffan. 

Dock är jag lite trött efter en effektiv dag. Har bland annat skurat utemöbler/plats, cyklat till Bor och ätit lunch, handlat mat och blommor (morgondagens projekt att plantera), fixat med tvätt och mat mm. Är gravid också. 

Fö slog det sig ner ett par mammor med bebisar vid bordet bredvid mig på fiket. Den ena mamman frågade mig oväntat om det går bra att hon byter bajsblöja. Med tanke på att det var vid ett matbord på bortaplan kändes det högst märkligt. Jag misstänker att det är sånt som händer nyblivna föräldrar som är inne i sin ”bebisbubbla”. 

SolnedGONG

Igår provade vi kvällsGong (yoga) utomhus i Svänö på mossen. Fantastiskt vackert. Jag är svag för fina platser. Särskilt i solnedgång. Det var lätt att komma i stämning, vi lade oss tillrätta på liggunderlag invirade i filtar. 

Det är märkbart vilken välgörande effekt vibrationerna och ljudet från gongarna ger. Mina spänningar/värken i magen släppte redan några minuter in i passet. Både jag och Keith var tankade med ny energi efteråt. Vi lär snart åka dit, till Svänö, igen. Där finns säkert mycket att utforska för fin cykling och löpning.

 Vi vill njuta av miljön fler gånger. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s