Bästa tiden är nu.

Nu är det magiskt fint ute. Verkligen bästa tiden på året. Ljusa morgnar, ljusa kvällar, blommor som slår ut och avlöser varandra. Påskliljor-vitsippor- liljekonvaljer-lupiner-hundkex osv väcker sinnena till liv. För att inte tala om doften av syrener eller smaken av söta jordgubbar till midsommar.

Temperaturen soliga dagar är precis perfekt. Inte för kallt och inte för varmt. Skönt att cykla både till och hem från jobbet. Denna veckan har jag cyklat tre dagar, härligt att kunna lämna bilen hemma.

Det som möjligtvis kan förstöra en fin vårkväll skulle kunna vara myggen. Eller grannens gräsklippare.

MTB-runda.

Efter att ha somnat på soffan efter jobbet tog jag mig ut på mtbn. Överraskande soligt men också förvånande blåsigt. Jag cyklade en grusvägsrunda och hamnade i Borgen, tjingade på Keith och Viktor. De byggde B-vägen till den senaste nerfarten på SM-banan. Såg fin ut men jag undvek att provköra. Jag är försiktig iom vår lilla skatt som ligger i min mage.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s