Mycket att stå i.

Det är en fullspäckad vecka, minst sagt.

I måndags jobbade jag till 22. Det var en extra rolig arbetsdag i och med att den i mångt och mycket handlade om att ställa i ordning, genomföra och göra fint efter en cykelkväll med OS-hjälten Bernt Johansson. Skoda har ju sin början i cykelbranchen när de i slutet av 1890-talet började tillverka cyklar. Nu tar de upp cyklingen genom att sponsra cykling i olika former. Bland annat har de ett Vätternrundateam som ska köra på under 8 timmar. Uttagningen till laget skedde genom ansökningar och intresset för att få cykla runt pölen med Skoda cykling team var stort, 1000 personer sökte.

I tisdags var det full fart på barnen och oss ledare på cykelskolan med Friluftsfrämjandet. Samtidigt hade Keith SM-möte. Det närmar sig och vi har en intensiv period framför oss för att hinna klart. Idag har vi bland annat haft marknadsmöte och funktionärsmöte. Imorgon ska jag baka pizza i stenugn med jobbet och Keith ska jobba på SM banan.

På lördag kommer kommissarierna för SM och gör en slutbesiktning av banan och vi ska ha ytterligare funktionärsavstämningar. Som sagt det finns att göra.

Viktigt att hinna träna och vila.

För min del är det viktigt att både hinna med att träna måttligt och att få vila. Jag är gravid i v.31 och det tar på krafterna samtidigt som det varit varma dagar som tagit ut sin rätt. Igår drabbades jag av vätskebrist vilket märktes genom att jag blev riktigt orkeslös under några timmar. Först trodde jag att jag blivit sjuk men kom på att jag nog behövde dricka och fyllde på med tre stora glas vatten och piggnade sedan till. Skönt.

Min kropp är fantastisk och idag har jag varit pigg. Det blev ett härligt cykelpass i ottan.


Björn Gustavsson – Värvet i lurarna

V.31 och det sträcker både i kläder och i skinnet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s