Utflykt till Marstrand.

Helger går alltid för snabbt, denna helg har flugit iväg ännu snabbare trots att vi haft ledigt en dag extra.

Vi hamnade tillslut på Koön och Marstrands havshotell igår efter en frulle på Hestraviken, cykling på Keiths underbara leder runt Isaberg och ett dopp i Nissan. Det hela var planerat, jag gav Keith en överraskningstripp i födelsedagspresent.

Vi började med att hämta ut vår förbeställda picknick och begav oss på vandring på en av lederna på Koön. Vi valde den ”svarta”. Den skulle innehålla teknisk vandring mellan berghällar, på klippor och i skog längs med havet, vilket stämde bra.

Utsikten var vidunderligt fin längs med hela leden. Det var broar och trappor byggda för att man skulle ta sig över omöjliga passager. En stor del av rundan gick över klipporna och man var tvungen att kolla varje fotisättning för att inte snubbla. Så för att kolla på utsikten stannade vi.


Enligt Keith ägde PG Gyllenhammar lykthuset med det fina läget ute på udden för ett antal år sedan. Det var troligtvis inte gratis. 

Efter ca 4 km vandring tog vi lunchstoppet på en klipphäll. Råvarorna var verkligen valda med omsorg, så gott det smakade. 

Om kvällen vart det bubbel och middag på hotellet som såg ut så här i skymning.

Vi var rätt trötta efter en heldag i rörelse i strålande sol. Det kändes i vissa delar i kroppen att jag inte är jättevan att vandra. Skönt och på alla sätt och vis härligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s