Bråda dagar.

Fördelen med att ha mycket att stå i är att det blir mycket gjort. Jag trivs med att få saker gjorda. Men gränsen till att ha lite för mycket och känna sig stressad är hårfin. Just nu är det på gränsen både på jobbet, fritiden och i hemmet. Och till på köpet väntar vi barn vilket gör att jag inte vill stressa för mycket. Jag försöker därför hitta tid till vila och tränar inte lika mycket. Och även bloggen blir lidande som ni märker. 

Men igår slutade jag i tid och hade tillsammans med svägerskan en trevlig tur på hojen. Hon har ganska nyligen skaffat en racer och vill ha tips på rundor.  På onsdagar och lördagar bär alla vägar till Bor. Vi cyklade den klassiska Getaryggarna-rundan som bjuder på böljande småvägar och sveper genom ek och bokskog. 45 km. För min del blir det inga längre rundor än så före förlossningen. Sedan mötte vi upp Keith som också var fikasugen efter en lång arbetsdag. Nu inför SM blir det bara långa arbetsdagar. Det är nära…

Therese in action. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s