SM är nära

SM SM SM …

Nej egentligen är det nästintill ett brott att inte börja med VM. Två (två!) världsmästare i mountainbike är från Sverige. Juniorvärldsmästare Ida Jansson och U23 världsmästare Jenny Rissveds. Helt fantastiskt för mountainbikesverige.

Här i Värnamo jobbas det mot SM i mountainbike. Sista en och en halv veckan före det drar igång är listan oändligt lång över saker som behöver fixas.

Imorse filmade Fredric när Keith tog sig an XCE-banan. Filmen kan ni se här. Det blev ca två varv (2*800 m) cykling för Keith, vilket är det längsta cykelpasset sedan midsommarafton då det blev +1 varv på SM-banan. Cykling och träning för nöjes skull ligger långt ner på Keiths priolista. Däremot har han fått rejält med ”byggar/röjartimmar” och hänger nog av de flesta i kroppsarbete.

Skoda är med som huvudsponsorer till mtb SM tillsammans med Svenstigs Bil. Skoda gör en satsning på att synas i cykelsammanhang och sponsrar även Svenska cykelförbundet och har ett eget team som kör Vätternrundan.

IMG_5886IMG_5865FullSizeRender.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s