Träning och annat.

Igårkväll.

Förutom att jag färgade ögonbrynen handlade jag bebiskläder, joggade 5 km, styrketränade 20 minuter och var med på en tidningsintervju inför SM som startar nästa vecka. Även Keith, Johan, Mattias och vår nystripade Skoda var med.

Löppass

Det gick förvånansvärt bra att springa. Med det menar jag att det kändes lätt, jag fick t.o.m hålla igen. Så snart jag ökar börjar det oftast kännas obehag kring livmodern, då blir det naturligt att sakta ner. 5.40 min/km och i nionde månaden. Helt galet, nu är vi i nionde månaden! Jag undrar när sista passet ska bli? 

Jag har fö fått låna en superbra bok ”Mammapraktika”som handlar om graviditeten. Den har jag haft stor nytta av och läst en hel del i. Där står bl.a om fördelarna med att träna under graviditeten. T.ex. vaggas bebisen till ro och blir sannolikt masserad av bukmusklernas sammandragningar och den ökade blodcirkulationen och syresättningen gynnar barnets tillväxt både psykiskt och fysiskt. Cykling är en träningsform som rekommenderas för att bäckenet hålls stabilt samtidigt som hjärta och lungor arbetar. 

Jag tänkte försöka att hinna med ett avbrott i arbetet med SM och komma ut en liten runda på hojen ikväll. Tänka sig, jag har två cyklar som är nytvättade. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s