Mindre bra cykelpass.

Jag har precis varit och levererat en välkomstvepa till SM, ja ni såg den ju precis om ni läste förra inlägget. All sån design står jag för. Nu sitter jag på ett lugnt fik i en stor soffa och lunchar. Ensam. Jag gillar att luncha själv ibland och att få vara en stund ifred helt enkelt.

Men nu är jag ju inte helt själv, beben är med mig dygnet runt överallt. Det är häftigt. Idag vaknade vi (jag) supermycket för tidigt och jag gjorde flera försök att somna om men nej, det gick inte. Så himla onödigt när jag behöver all sömn jag kan få. 

Till slut tog jag tillvara på min tidiga morgon genom att stiga upp, dricka kaffe, äta en banan och sedan dra ut på en cykeltur. 

Cyklingen gick inte bra idag.

Idag var första gravidpasset som kändes besvärligt. Jag fick ont efter ca 13 km och det var ihållande så jag fick stanna och ta en paus. Det blev en fotopaus och det hjälpte, men när jag närmade mig hemmet smög besvären sig på igen. Vi får se om det var en engångsföreteelse eller om det kanske är så att även jag måste tänka till lite mer nu. Trots allt är det mindre än en månad till beräknat nu! 

Cyklade i och för sig på cx cykeln och jag sitter lite bättre för gravidmagen på mtbn. 

Det var på tiden att jag fick cykla i lite sol. Annars har det trista vädret varit envist och regnet har varit ett faktum var pass den senaste tiden.

Vecka 36!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s