Lite allt möjligt men mest SM.

Bakom kulisserna.

Det är allt annat än lugnt så här dagarna före SM drar igång. Det mesta flyter på men visst knorras det lite här och var. Det hör nog till stora arrangemang.


Arenan har tagit form och fyra mattält är utställda, kravallstaket är uppe, pinnar för bandning är islagna, bandning är påbörjad, reklamskyltar börjar komma upp, pilning från anslutningsvägar är uppe, wi-fi är fixat, ljudet är under bearbetning och vi jobbar på med sociala medier och hemsida. 

Det sociala flödet och försnacket med åkarna är i princip jag som står för. Vi har fått stor hjälp med webben av Netmine, ett lokalt företag. 

Magdalena på Netmine är min stöttepelare och kommer att vara med mig (eller förresten jag med henne) i Netminetältet alla dagar under SM. Vi ska rapportera så gott vi hinner. 

Orka hela vägen

Keith är involverad i allt. Jag är höggravid och har väl troligtvis bara tre veckor kvar till födande av ett barn. Nu gäller det att bita ihop och orka ända in i mål, efter SM lär det bli lugnare. 

Samtidigt som vi är hårt belastade och längtar till det är över är det väldigt roligt och givande. 

Fö kommer vi ha mer eller mindre hela familjen involverade på ett eller annat sätt i år, det känns också jättekul. Värdefullt att de får och vill uppleva de galenheter vi tar oss an. 

Träning. 

För mig är det viktigt att hinna med ett litet träningspass och något litet bakande. Så det har jag prioriterat in. Kändes bättre när jag cyklade med svägerskan i lördags än passet innan. 

Sol med. Trevligt men ack så jobbigt för mig som rök på vätskebrist dagen efter. Helt utslagen i söndags. Det är märkligt vad känslig jag är. 


Älskar den här cykeln. Trek boone 9.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s