Sålt cykel, varit dålig och fått storstryk. 

Vi sålde en cykel idag. Det var en av Keiths cx cyklar. Jag tycker att vi har för många cyklar som används för lite så det känns skönt att ha en mindre som samlar damm. 

För övrigt, samma dag som jag skrev om hur bra jag mår, blev jag dålig. Tyckte symptomen var demsamma som när jag får vätskebrist (yrsel, illamående och kraftlöshet) men det höll i sig längre. Och därför fick jag åka till förlossningen och ta prover som visade en liten brist på ett ämne vilket är kopplat till graviditetsbesvär. Inget man åtgärdar direkt men det blir nya prover nästa vecka. Idag är jag betydligt bättre men är försiktig med idrottandet och har hållt mig till promenader. 

Storstryk

Det närmsta tävling jag varit senaste tiden var gårdagens yatzy. Jag knep förvisso bronsplatsen men kanske ska tillägga att vi bara var tre som spelade. Och ska jag vara ärlig så blev jag slagen med 20 poäng av de här två…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s