Lördagscykling i Helmershus.

I onsdags på fikat i Bor frågade Per om Keith kunde guida en runda i Helmershus. Eftersom det diskuterades om jag skulle bli igångsatt (när man på konstgjord väg sätter igång en förlossning) avvaktade vi med svaret. Jag mådde mycket bättre i fredags, delar av mina värden var bättre och när man uteslöt havandeskapsförgiftning fanns det ingen anledning att bli igångsatt. 

Därför bjöd vi in till cykling och korvgrillning. 

Vi blev ett helt gäng 

Keith guidade grusvägar i ca två timmar. Sedan var det saft i vår trädgård samtidigt som fler anslöt för att vara med och cykla på Helmershus MTB-bana någon timme. Den är tacksam på det viset att även barn kan ta sig runt och ha roligt. Så vi planerar faktiskt för att bjuda in cykelskolan att lägga en av träningarna här. 

Vi blev över 20 pers som grillade korv, drack kaffe och åt av det hembakta. Det var väldigt mysigt och socialt. Alltid lika kul när vi träffas ett gäng för att träna, prata cykel och erfarenheter. Jag känner mig enormt sugen på att cykla under normala förutsättningar. Att vara höggravid och t.o.m på övertid för beräknad förlossning gör dock cykelsuget minimalt. 

Annonser

2 reaktioner på ”Lördagscykling i Helmershus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s