Snopet att det inte blev nåt den 6e.

Jag har knappt föreställt mig att det inte skulle bli barnafödande på beräknad dag den 6e augusti. Mentalt var det lite snopet att vi passerade utan förlossning. Föreställ er att man helt plötsligt flyttade på Cykelvasan till framtiden på obestämd tid. 

– Cykelvasan är framflyttad, starten går senast om två veckor men vi vet inte när eller hur. Eventuellt får ni cykla baklänges, springa med cyklarna eller kör vi som planerat framlänges. Däremot blir det först över mållinjen som vinner. 

Inte för att man har så mycket att välja på, det är bara att vänta och vänta. Och det enda man vet säkert är att man väntar på en utmaning av rang. Läskigt. Men man vet samtidigt att man väntar på att få träffa skatten som grott i magen under nio månader! Det känns väldigt spännande. 

Kom ut nu. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s