Ur form och väntande.

Jag är ur form. Med tanke på hur lite jag tränat under en lång period och att jag senaste två veckorna har mått ganska dåligt till och från så vet jag att det är så. Dessutom kommer jag inom kort genomgå en förlossning och mest troligt blir det ingen träning veckan efter den heller. Jag ser dock fram emot att få komma tillbaka och börja träna med resultat i sikte igen.

En sådan här Cykelvasandag med egen damstart suger det även lite i tävlingstarmen. Eller ganska mycket skulle jag nog säga. Jag har faktiskt aldrig kört Cykelvasan på en 29″, så länge sedan är det alltså jag tävlade just det loppet. Det med anledning av tvaren och den olycka jag var med om.

Jag hade åkt (cyklat) på min fullgung trots att man kan tycka att Cykelvasan är lätt tekniskt. Mig veterligen var det stötigt långa bitar. Då ser jag fördelar med att kunna sitta och trampa istället för att behöva stå.

När är det dags?

Nu är jag precis en vecka över tiden för beräknad förlossning. Vi väntar med spänning på nedkomst och idag när jag var på undersökning/kontroll tyckte barnmorskan att jag har gott om tid på mig för att det ska sätta igång av sig självt. Nästa lördag sätts jag igång med ”startkablar”, det kan dock ta upp till tre dygn. Vi får se vad som händer helt enkelt. Men nu när jag inte är fullt så pigg så det vore tacksamt om hon vill komma ut asap.

Snart på invigning

Ikväll ska vi på invigningsfest här i Helmershus. Tydligen har Värnamo Moppers rustat upp en gammal byggnad till klubblokal. Det passar oss perfekt som lördagsaktivitet att få bekanta oss med våra nya grannar (på landet) Värnamo Moppers.

Om man googlar gravidbilder är detta med att forma händerna till ett hjärta på magen nog den vanligaste bilden.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s