Bra dag. 

Nu väntar jag på en (sista?) undersökning på förlossningen. Ctg, blodprov, blodtryck, urinprov ev ultraljud och hinnsvepning mm. Tar ca 2-3 h var gång. Idag är det nog mycket att göra då de är försenade och jag är förpassad att vänta utanför. 

Bra dag, cykelskola och umgänge.

Igår var den bästa dagen på länge. Jag mådde ganska likt som jag är van att må. Otroligt skönt. Jag gjorde t.o.m några gymövningar, så idag är jag hörligt stel i kroppen. 

Förutom det var det starten på höstens cykelskola. Jag och Keith har en ledarplats ihop. Troligtvis kommer det vara mest han som leder gruppen. Intresset för cykelskolan är fortsatt jättestort. Vi har fått tag på ytterligare ledare och kunnat utöka platserna från 30 barn till 50, vilket är roligt. Men vi har kö, primära problem kanske men visst är drömmen att alla som vill prova på att gå i cykelskola ska få den möjligheten. 

Jag mötte upp några vänner och deras barn i Borgen. De cyklade, lekte och hade roligt tills cykelskolan var klar och Keith var redo att tända grillen. Det blev korv, fika och kaffe tills kylan och klockan tog över. Det är något speciellt med utestunder tillsammans. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s