Cykelskolan i Helmershus.

Gårdagens cykelskola hölls delvis i Helmershus. Tre av våra fem grupper kom hem till oss för att cykla, äta korv+glass och ha skoj. 

Jag och Keith har verkligen sett fram emot att kunna ta emot ett helt gäng cyklande barn hemma på banan. Vår bana är gynnsam för barn att cykla på då den inte har någon lång uppförsbacke. Däremot är den ganska krävande ändå så de mindre barnen var korvsugna redan efter första varvet. 

Jag blev imponerad av de äldre barnens färdigheter, bland annat hastigheten genom de doserade kurvorna. Den tekniska grunden som unga som börjar cykla får bär de med sig hela livet. Tänk om man själv hade haft möjligheten att börja cykla i unga år… Jag är i och för sig glad över att ha hittat sporten i vuxen ålder också. Cyklingen har tillfört så mycket kul och spännande i livet. 

Det är bland annat därför jag tycker att det är så kul att vi kan bidra på så sätt att vi ger barn möjlighet att upptäcka cyklingen. 

100 korvar och 50 glassar gick det åt på ”festen” igår. Allt det bidrog Tre Liljor med, fint! Fö hade vi kvällssol också.

Mini var med och upplevde cykelstämningenSåklart ledarna skulle ha en korv i varje ben också

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s