Spinningpremiär

Igår vart det efter-graviditeten-premiär på spinningcykeln. Och även mini gjorde premiär i gymmet/spinningrummet. Det gick oväntat bra både med mini och för mig. Hon satt still i babysittern i 27 minuter, då hoppade jag av och gav henne nappen för att kunna köra de sista 4 minuterna också. Jag kunde sitta hyfsat bra på cykeln så ett utepass känns inte alltför långt bort. 

Babysitter från BabyBjörn med en unik design på tyget.


Bra men intensiv vecka.

Vi har haft en intensiv vecka på alla plan. I måndagskväll var det uppsamlingsmöte med funktionärerna från SM på Tre Liljor. 

I tisdags hade vi cykelskolan här. 

I onsdags tömde Pelle och Keith en del av stationshuset i Bor. Det ska göras iordning ytterligare en yta att kunna sitta och fika på. Vi börjar bli så många cyklister på onsdagarna att det behövs. Fö har vi även ordnat en frivillig insamling där man kan skänka valfri summa för att bidra till renoveringen.

Igår hade jag och mini BVC besök där det bland annat visade sig att hon växt 2 cm. Lilla gumman håller på att bli stor ;). Vi hade ett lunchmöte med en vän och fd arbetskamrat som vi inte träffat på länge och på kvällen kom det vänner på besök. De gjorde det smidigt för oss och tog med sushi. Jag har nog nämnt det tidigare men Värnamos sushi är något utöver det vanliga, så har ni vägarna förbi här är det definitivt värt att mätta magen där. Tack vare minis ankomst har det blivit av att vi träffat och haft trevligt med vänner och bekanta. 

Idag ska jag försöka få lite ärende gjort och just för tillfället har jag god lust att städa och mini sover -då ska jag passa på!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s