2XU, är de bra?

Jag köpte precis mina tredje par 2xu kompressionstights för löpning. Då förstår ni att jag har varit nöjd. Anledningen till att jag köpte nya var dels deras nya bredare resår i midjan och för att mina par med värmande floss på insidan har blivit utslitna efter många tvättar. 

2xu marknadsför sina kläder som prestationshöjare och att de påskyndar återhämtningen. Jag kan inte säga att jag märkt av den uttalade effekten. Däremot gillar jag att de smiter åt runt ben, stuss och mage utan att för den skull tulla på rörligheten. Det ger ett skönt stöd och de sitter bra. På så vis känner jag att att de är som gjorda för att träna och prestera i. 

För mig, som har långa ben, är det uppskattat att det finns två benlängder att välja mellan.  

Jag har även ägt och testat kompressionsbyxor av märkena Skins samt SOC. Ingen av de är ens i närheten så bekväma som 2xu. 

Mitt senaste inköp av den nya modellen som har bredare linning sitter mycket skönare enligt mig. Jag valde också de med ”flossad” insida för att det ger den extra värmen man vill ha vid kyliga höst och vinterpass. Samt har de numer reflekterande logos, också väldigt bra i synnerhet på denna halvan av året när det mörknar snabbt om kvällarna. 

2XU thermal comp tights, köpta på XXL för 999kr.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s