Cykling och utflykt.

Idag kom jag ut på ett cx pass. Det är kul att vara tillbaka i sadeln. Vädret här i Värnamo är fortsatt på topp och kl sju när jag begav mig var det 22 grader så jag cyklade med kort-kort. Det doftade grillat från många av husen som jag passerade. Tur jag hade en glutenfri fralla att se fram emot till kvällsmat (sade jag ironiskt).

Perfekt väg för cyklister


Utflykt.

Igår gjorde ”mini” sin första lite längre resa. Vi hälsade på mormor i Tranås och farbror i Aneby. Det var en mycket trevlig och varm dag. 

På vägen dit, i höjd med Gränna, fann jag en gårdsbutik. Det gläder mig alltid att göra små nya upptäckter. Lokalt odlade grönsaker, de flesta på bondgården men en del kom från Visingsö. Nu återstår bara utmaningen att göra åt inköpen. Vi kommer inte äta hemma på hela helgen. Keith ska guida ett gäng cykelentusiaster som kommer till Värnamo på läger. Jag och ”mini” ska vara med på ett hörn, bl.a. servera lunch och delta i gemenskapen kring middagarna. 

Kul att man kan hitta sådana här betalmetoder även 2016. Och hoppas att det fungerar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s