Helgen med Run of Hope, kompishäng och kurs med Emil.

Ett par intensiva dygn med både sportaktiviteter, matlagning, kompisbjudning och mammasysslor är jag nöjd med att ha lite mindre idag.

I fredags på dagen förberedde jag med mat, städning och annat inför helgens alla aktiviteter. Jag avverkade ett 8,2 km långt löppass med. 

-Vid 15 hämtade vi ytterligare två barn vilka jag tog med till Apladalen för att hjälpa till med förberedelser inför Run of Hope. Vi blåste ballonger, gick rundan och bjöd på fika, mysigt.

-Till fredagsmyset kom barnens mamma och även Emil Lindgren. Han kom i sin Serneke husbil, som han fö körde fast med när han skulle upp för sluttningen i vår tomt. Vi bjöd på tacos och pulled chicken. Emil var en van tacoätare och hade en specialare han rekommenderade -att krossa ett par tacochips i det mjuka skalet för att få lite krispighet. Så testa gärna att äta taco som ett MTB-proffs någongång! 

-Emil var i Värnamo för att hålla en teknikkurs för ca 16 cyklister. Keith var också med och intygade att det blev väldigt uppskattat och lyckat. Jag hade väldigt gärna också, det får bli min tur nästa gång helt enkelt.

-Jag och mini var behjälpliga med Run of Hope före start och när startskottet gick hängde vi med och sprang betydelsefulla kilometrar. Det var fö över 300! till som gjorde en insats för barncancerfonden. Jätteviktigt och roligt.

Löpningen svarar bra, jag känner mig bättre för var vecka. Loppet var fem km, Jag skarvade på och sprang ca 8 km. 

-Jag körde upp lunch (som Tre Liljor fixat) till Emils grupp. Vi snackade och tackade honom för den här gången i Värnamo. Före han drog tog jag en provtur på hans HT som han körde CykelVasan med. Oj vad lätt och rapp! 

-Avslutningsvis hade vi vänner hemma hela eftermiddagen och kvällen. Det har varit mycket googlande på vad jag skulle laga för mat då frun är vegan, överkänslig och äter enligt en speciell diet. Jag kom fram till att en grönsaksgryta med kokosmjölk med curry skulle funka. Och när allt var i grytan och bara curryn skulle  ner upptäckte jag att den kryddburken var näst intill tom. Upps! 

Vi gillar att kunna göra någon liten aktivitet när vi har kompishäng. De tog med sina cyklar till oss och antog utmaningen att cykla bmx på vår MTB bana…

fantastiska Magda som tog initiativet till Run of HopeEmil och Keith i mitten .


iordningställande för bild


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s