Efterkontroll med ”löprekord” som följd. 

Handlingsstopp. 

Vi har för mycket mat hemma. Igår bestämde jag mig därför att under veckan hålla matkontot på spar. Jag ska inte handla något nytt med undantag för några frukter, grönsaker och mjölk. Så hälsar ni på denna veckan kan ni också få äta rester.

så här ser denna veckas handling alltså ut.

Efterkontroll 

Jag har varit på efterkontroll (efter förlossning). Säkert lite olika vad man kollar men jag fick ta blodprover för att se så att mina värden som var förändrade i slutet av graviditeten blivit normala, göra en gynundersökning, kolla blodtrycket, väga mig och vi pratade träning främst löpning.

Blodtrycket var normalt igen 100/55  (jag har väldigt lågt men hade förhöjt sista veckorna av graviditeten), vågen visade tyvärr något kilo upp (sedan senast jag vägde mig hemma) och enligt läkarna var det grönt att springa så länge det känns bra. 

Över en mil – nytt rekord.

Träningsmässigt startade veckan bra. Läkarna på efterkontroller bekräftade det jag trodde. Så länge det känns bra är det ok att löpa. Därför joggade jag i ca 1 timme med vagnen. Det blev typ till grannbyn Åminne och tillbaka. Till största delen är det grusväg och en bit är tungrullad vilket å andra sidan blir bättre träning. Jag höll 5,40/km i snitt och det var relativt behagligt men på slutet började jag längta hem. Efter passet var jag trött, då var det bekvämt att äta rester och skönt att kunna tajma en tupplur med Mini och somna på soffan. Direkt efter uppvaknandet for vi till en kompis och blev bjudna på varm äppelpaj. Skulle tagit ett kort på den extremt fina och omsorgsfulla dukningen så ni också fick se hur mysigt det kändes. Älskar att få komma till dukat bord, det känns så väldigt härligt. 

Inte ens en bild från löprundan. Men jag bjuder istället på en bild från morgonens MTB pass, också det en timme. Till Borgen för att få cykla uppför den sk Branten och genom skogen hem möttes jag av en jägares arga blick. Hade ju helt glömt att älgjakten startar idag, slarvigt. 

Stannade fö också till på Puttes mack och köpte en Bor-fralla på vägen hem. Han har deras frallor till försäljning mån-fred.  Det är faktiskt okey att köpa en matvara som inte ska in i skåpen. Jag fick fö en god lunch även idag, det blev rester från helgens pulled chicken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s