Cykling är ren och skär njutning.

Det var väldigt länge sedan jag var förkyld. Jag har hittills klarat mig bra från sånt, det blir nog annat med dagisbacilker och sådant om ca ett år. Nu kan nog sömnen spela in vilken är på minuskontot hela tiden. 

Jag vaknade med hosta och halsont i torsdags och det hölls sig till fredagkväll. Jag tränar aldrig med en ond hals men igår morse hade värken lagt sig och jag gav mig ut på ett morgonpass. Numer vill jag inte missa ett enda tillfälle till att kunna komma ut på cykeln. Det är något jag saknar mest med mammalivet, just att kunna cykla mycket. Jag älskar cyklandet i kombination med att vara ute i naturen. Det är som balsam för själen.

Det blev ett stilla pass och jag försökte njuta. Jag tycker att det är svårt att lämna tankarna på hur det går där hemma. Hon ammas nämligen väldigt oregelbundet fortfarande och det är inte roligt när hon börjar skrika för då blir det hejdlöst och högt. 

Men en timme i fint oktoberväder var ren njutning. Träningsmässigt startade veckan bättre än den slutade. Jag kände mig på g med löpningen efter rundan på över en mil med barnvagn. Idag har jag lite mer hosta än igår och det kommer att bli många koppar honungsvatten. 

Alltid lika fint i hamnen vid Åminne


Alltid lika jobbigt att ta sig an den branta Månsabobacken


Här cyklar många i vår trakt. En fin liten väg mellan Sörsjö och Åminne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s