Helgens smått och gott. 

Då är det måndag igen

Jag och dottern sitter på ett fik och myser. Före det har jag kört 30 minuter styrka och när hon vaknade tog vi en promenad och njöt av soluppgången. 

Hon valde fik efter fåtölj. Jag håller med henne om att de är sköna att dricka kaffe i.


Vi började med en never ending taco- friday för tre helger sedan. Nu ska vi alltså hålla i det, vi provar att ha en inarbetad rutin. Så ni bör få tacos om ni hälsar på oss en fredag. 

Vår helg, likt alla andras, fortsatte med lördag. Jag, olikt många andra, steg upp i ottan för att få cykla MTB.

Cykelpass i lördags morse

Det ska mycket till för att vädret ska ändra mina planerade cykelpass numer. Så 2 grader och regn kändes inte så motigt. Men jag är glad för mitt regnställ från Assos, det är de bästa regnkläderna jag har cyklat i. Däremot bar jag ett par vanliga höstvantar och det blev vidrigt kallt mot slutet. Jag fick stå med händerna under kranen när jag kom hem och då svartnade det..

26 km MTB. Jag upplever att en MTB cykeltur är mycket mer ansträngande än en cx runda. MTB är mer utmanande rent styrkemässigt. 

Är supernöjd med Assos sturmprinz. Synd bara att bakfickan inte är vattenskyddad.Klubbmästerskap i Gnosjö, Sportson i Jönköping och firande i Aneby.

Vi kollade på klubbmästerskapet i MTB i Gnosjö före vi for till Jönköping och lämnade in Keiths trasiga hjul, vilket dessvärre inte gick att rädda. Enligt Sportson hade han plågat det för mycket. Det där med att bygga MTB-bana och testa sina byggnationer kräver alltså ett och annat hjul. 

Vi hann nästan till utsatt tid kl 15 i Aneby. Kalas för brorsan med tre-rätters meny som borde avslutats med en cykelrunda men istället blev det godis i soffan. En liten kvällspromenad före sängen var dock skönt. 

Lördag morgon smet jag ut på ett kort löppass, 5 km före frukost är alltid nåt. Ca 5 min/km vilket kändes lagom med tanke på att jag fortsatt är lite förkyld. 

Som sagt nu är det måndag med nya möjligheter och vi har en del aktiviteter inbokade. Bland annat föreläsning på BVC, Evening Tea med jobbarkompisarna, besök och två födelsedagsfirande och även ett möte där cykel är inkluderat. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s