Bästa cykelhelgen på länge.

Har just fått fyr i den öppna spisen och ligger på soffan och tittar på lågorna. Eldslågor är magiska att se på. Och att äta en mörk choklad till fungerar också bra. 

Jag har lite svårt att blogga då jag skar mig på ett par fingrar i stressen imorse. Anthon fyllde år och vi bjöd familjen på brunch. Det är alltid mycket att stå i när det vankas kalas även om jag förberett det som gick igår. Men numer ska man även hinna amma, byta ett par blöjor och idag ett par klädbyten. Tur vi fick en timme extra i och med klockomställningen. 

Jag tycker att det var trevligt med brunch som omväxling till kvällsmat som våra kalas vanligtvis består av. 

Två bra cykelpass.

Lördag. Det var ett sant nöje att vakna till sol och cykla längsmed Vidösten när solen steg. 


Skönt med goda väderutsikter när jag begav mig på fösta långpasset på många månader. Rundan improviserade jag allteftersom och jag hann nästan sex mil. Mitt längsta pass sedan förlossningen var 1h 20min så jag räknade med att bli rejält trött och hade packat med bars. Jag vart överraskad över hur bra det kändes… tills den magiska tvåtimmarsgränsen överskreds. Då styrde jag mot Borgen och tog ett par varv på pumptracken och över rockgarden på SM-banan. Sedan hade jag turen att ha medvind hem. Så den där barsen förblev oäten. 

Helt fantastiskt att cykla ett längre pass. Och enligt Keith hade det fungerat bra med dottern vilket var det största orosmomentet. Det är absolut också det viktigaste just nu, långpass kan man ju köra sen med. 


Söndag. Igår körde jag MTB medan jag idag tog cx-hojen. Eftersom det passade tidsmässigt hängde jag med på en gemensam cykling. Vi var sju cyklister och alla var, till min glädje, vana att cykla i klunga. Det var även länge sedan jag körde i grupp så det kändes tryggt.

Klart svårt att veta vart man står efter att genomgått nio månader graviditet, kört själv och endast korta pass. Det gick bra och jag hade inga problem att hänga med och ta förningar. 

Trevligt att ha sällskap och skön känsla att cykla i klunga. Lägg därtill en klarblå himmel. Fint!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s