Winter is comming

Dubbdäckspremiär.

Hua så påtagligt det blev att vintern är nära när dubbdäcken åkte på idag. Och jag höll på att frysa häcken av mig.

 Jag var beredd på ett kort löppass när Keith kom hem men så lämnade han walkover för sin utecykling och istället fick jag en timme. Då blev jag så till mig att jag slängde mig på cykeln i löpartights, vilket  blev ruskigt kallt om häcken. Men jag styrde mot Borgen, där blir man alltid varm. De branta backarna är ruskigt jobbiga nu efter graviditeten, där blir påtagligt att jag inte har den styrkan och flåset som tidigare. 

Eftersom det är onsdag så hamnade vi på Borfiket och åt kvällsmat. Där språkade vi med övriga cyklister som kört Borturen, de flesta utan dubb faktiskt. 

Imorgon åker vinterdäcken på bilen på också. 

Usch!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s