Tillbaka.

Jag har hört av några (kul) som undrat om jag slutat med bloggen. Det tror jag inte att jag har men det har varit exakt en månads uppehåll. 

Sedan senast har det hänt massor om ni frågar oss. Tex har Keith blivit en riktigt flitig gymbesökare. Han kör minst fem träningspass i veckan och många av passen innehåller rodd. Häromdagen påstod han att han dragit 2000 meter på 7,37, alltså exakt samma tid som jag maxade senast, vilket var ett tag sedan -2012. Familjefejden är nu igång, jag planerar att göra ett nytt maxtest inom kort. Men risken är väl att mammaformen inte riktigt kommer att räcka. Vi får se.

Vi har flera intressanta projekt på gång där cykel är involverat. Håll utkik så ska vi snart berätta mer.

Det som är den största händelsen är såklart att vår dotter har blivit ytterligare en månad äldre. Hennes utveckling är enorm. Det blir roligare och mer spännande att vara med henne för var dag. Hon är fantastisk och mår bra så länge hon får sova, äta och vara aktiv. Just nu är det roligaste hon vet att stå upp, hoppa i knät, babygymmet, Babblarna, mönster, läsa bok och att vara ute i vagnen gillar hon också. 

Träning

Det går hyfsat bra med den träning som jag genomför. Vi har skaffat löpvagn, vilken jag använt flitigt, smidigt att kunna träna ihop med dottern. Det går bättre men det är fortfarande trickigt att lämna dottern några längre stunder. Jag helammar och hon har inte velat ta flaskan än, vilket är en förutsättning för att kunna vara iväg lite längre stunder. I lördags chansade vi och jag hängde med Borgänget på härlig lördagscykling. Det var -7 grader men jag höll värmen bra i sällskap med sju starka gubbar. Med tanke på att jag löpt 15 km dagen före och att jag senaste halvåret inte har genomfört mer än ett pass pass över 1,5 h så var känslan god. Men vid den magiska tvåtimmarsgränsen gav benen vika i Högatåget som är en stygg uppförsbacke. Det var likväl otroligt kul att cykla ett ordentligt gemensampass. Mer sånt vill jag ha. 


Nu kallar verkligheten och mammalivet. Vi hörs snart igen. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s