Första riktiga lördagsdistansen efter graviditeten 

Det känns kul att vara tillbaka i de gemensamma cykelpassen. Särskilt trevligt är det att vara några stycken när man ska distanscykla. Vi blev tre inklusive mig. Vädret var perfekt på så sätt att det var behagliga 8 plusgrader. Vi cyklade mest asfalt och höll oss till planen att stanna och fika i Dannäs. För min del blev det 46 km före fikat medan Pelle och Janne hade cyklat från Bor (12 km extra) före fikat. 

För att få mammalivet med amning att klaffa mötte Keith och dottern upp till fikat. Det var fö väldigt trevligt juligt fika, fanns både gröt och skinkmacka och saffransvåfflor. Dottern gillar att vara på café, det finns alltid mycket saker att titta på. Hon är en nyfiken filur.

Efter fikat fick Pelle syn på några andra cyklister och satte fart och vi lyckades komma ifatt Värnamo ck’s lördagsgäng. Det var trevligt att få lite extra sällskap i ca en mil. 

Totalt sett blev det 86 km och 3 h och 15 min. Får jag anse väldigt bra och lätt det längsta passet sedan efter graviditeten. Känner mig hyfsat pigg nu efter också. 

Trevlig lördag på er där ute!

 


Saffransvåfflor föll mig i smaken

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s